อ๊อบ – ชัชพล พูลวรลักษณ์

มกราคม 26, 2016

AOB WeSUP Ambassador

 

อ๊อบ – ชัชพล พูลวรลักษณ์

วันเกิด : 18 มกราคม 25

ส่วนสูง : 173 cm.

น้ำหนัก : 58kg

Facebook :

Instagram :

 

การศึกษา :

2004 – 2009: Harrow International School

2009 – 2013: International School Bangkok (ISB)

2013 – 2015: Northfield Mount Hermon School

2015 – 2017: International School Bangkok

 

ความสนใจ 

Stand Up Paddling :  A hardworking and passionate stand up paddler. Have been training at SUP STATION for the past year, occasionally training with Starboard’s Dream Team Riders: Bruno and Daniel Hasulyo. In Thailand Sup Festival, came 11th in 6k Elite Race and 6th in 200m Sprint. Plan on participating in many races in 2017 such as Thailand Sup Festival and Victoria Cup.

Swimming :  Been swimming at a very young age. Previously a swimmer in Northfield Mount Hermon School’s Varsity Swim Team. Swimming is a cross training sport when not paddling to engage different muscle groups and increase endurance.

Running : Running when not paddling or swimming. Running is a cross training sport to increase endurance and engage different muscle groups.

Water Polo : In International School Bangkok’s Varsity Water Polo Team. Water Polo is played as a spring sport.

Wakeboarding : Wakeboarding is a hobby. Wakeboard with friends for fun.

แรงบันดาลใจ

Daniel & Bruno  Hasulyo
Kittiphun Poolvoralaks
Paul Bunyaratavej
Joe Pungthong

 

RACE CALENDAR (Unofficial)

SUP STATION SUP RACE (2016)*

HONG KONG/CHINA (FEBRUARY 2017)

PHUKET SUP RACE FESTIVAL (MARCH 2017)

HONG KONG/CHINA (APRIL 2017)

WATERMAN LEAGUE’s VICTORIA CUP (MAY 2017)

Tags

 
WeSUP เกิดจากการรวมตัวกันของกลุ่มคนไทยที่ชื่นชอบและหลงไหลในเสน่ห์ของเอสยูพี (SUP) ซึ่งเป็นกีฬาทางน้ำที่กำลังเติบโตอย่างรวดเร็วในประเทศฝั่งตะวันตก โดยพวกเราต้องการจะผลักดันเอสยูพีและมีเป้าหมายที่จะเป็นผู้ให้คำแนะในเรื่องเอสยูพีที่สำคัญแห่งหนึ่งของประเทศไทย

SUP นอกจากจะให้ความสนุกสนานเพลิดเพลิน และเหมาะเป็นกิจกรรมสำหรับครอบครัวแล้วยังให้ประโยชน์กับคุณมากมายทีเดียว ไม่ว่าจะเป็นการช่วยให้คุณได้ออกไปเห็นโลกในมุมมองใหม่ๆ และยังให้คุณได้ออกกำลังกายอีกด้วย SUP จะช่วยให้คุณมีร่างกายที่แข็งแรง ช่วยสร้างความแข็งแกร่งให้กับกล้ามเนื้อแกนกลางของลำตัว หน้าอก สร้างความยืดหยุ่นให้กับกล้ามเนื้อ ฝึกการทรงตัว นับว่าเป็นอีกทางเลือกหนึ่งที่จะทำให้คุณได้มีสุขภาพที่ดี SUP ไม่จำเป็นต้องเล่นโต้คลื่นเท่านั้น คุณสามารถเล่น SUP ด้วยการพายในทุกที่ที่มีน้ำ ไม่ว่าจะเป็นในมหาสมุทร ทะเลสาบ หรือแม้แต่ในแม่น้ำ หากคุณยังไม่เคยลองเล่น SUP มาลองเล่นกันเถอะ!